Benefietconcert voor Stichting Amal!!

U kunt hier het krantenbericht downloaden in grotere formaat: Krantenbericht AD

21 mei: GROOT BENEFIET CONCERT VOOR AMAL!!!!

“JUST ONCE “

De kans voor  U en bedrijven en relaties.

Op maandagavond 21 mei is er in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn een geweldig muzikaal spektakel. Een groots concert met grote sterren!

Veel bekende artiesten en technici helpen AMAL door belangeloos op te treden. Theater Castellum doet dit achter de schermen.

Namen als Kim Lian van der Meij, Laura Vlasblom, Jasper Taconis, Cindy Bell, de formatie Forte ( met Jeroen Pfaff, Rolf van Rijsbergen en Rein Colpa) en Nicky van der Kuyp staan er in elk geval.  Maar er volgen meer grote namen. We houden u op de hoogte.

PR:  Het eerste artikel staat in de het AD Groene Hart

De gehele opbrengst gaat naar het weeshuis in Hargeisa en wordt gebruikt voor een vakopleiding voor meisjes zodat ze als ze oud genoeg zijn om het weeshuis te verlaten voor zichzelf kunnen zorgen. Onderwijs als basis voor een stabiele, kansrijke toekomst.

De  samenwerking  tussen Amal en musicalartiesten als Nicky van der Kuyp en Jasper Taconis maakt dat deze avond succesvol wordt.

De grote uitdaging is natuurlijk:  de zaal moet vol!!

Dus reserveer alvast de datum Maandag 21 mei 2012 om 20.00 uur!!

Kom genieten  van een muzikale avond en steun het goede doel.

Heeft u een bedrijf of kent u iemand met een bedrijf? Wat is er mooier dan uw personeel of uw relaties trakteren op een geweldig avondje uit en tegelijk een goed doel steunen! En even naar de financiën: allemaal belastingaftrekbaar.

We verwachten eind januari de definitieve artiestenlijst, de line-up te hebben en met de kaartverkoop te starten. We houden u uiteraard op de hoogte .

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden of heeft u ideeën en suggestie voor sponsoring mail gerust naar benefiet-amal@hotmail.com ofmoniquehaveman@hotmail.com