Kaartverkoop benefietconcert “Just Once” met grote artiesten gestart!!

Benefiet pop, soul en musical concert “Just Once!”

met:
Kim Lian van der Meij, William Spaaij, Pearl Jozefzoon, Linda Wagenmakers, Tony Neef, Mariska van Kolck, Laura Vlasblom, Joke de Kruijf, Forte (met Jeroen Pfaff, Rein Kolpa en Rolf van Rijsbergen), Jasper Taconis, Nicky van der Kuyp, Ivo Chundro, Cindy Bell, Esmee van Kampen, Vincent de Lusenet, Britt Lenting, Suzanne de Heij, Hein Gerrits, Daphne Flint en Net4Maandagavond 21 mei 20.00 uur in

Theater Castellum, Alphen aan den Rijn

Deze grote pop -en musical sterren staan belangeloos garant voor een onvergetelijk, eenmalig muzikaal spektakel van formaat voor een goed doel.
Geniet van een unieke muzikale mix van pop, soul en musical nummers van vroeger, nu en de toekomst gepresenteerd door cabaretier en musical ster Rogier Komproe.
Leuk voor jezelf en vrienden terwijl je ook een goed doel steunt: de Stichting AMAL.

Elke euro van de opbrengst investeert AMAL in onderwijs aan weeskinderen in Somaliland. Een van de Amal vrijwilligers werkt in het weeshuis dus elke euro gaat gegarandeerd rechtstreeks naar het weeshuis!! Geen overhead kosten, geen salarissen maar onderwijs en dus kansen voor kinderen!
www.stichtingamal.com

Laat je ”Just Once!” verrassen en reserveer snel!

Voor slechts € 30,00 (incl. 1 consumptie) zit je 1e rang. 2e rang € 25,00 en 3e rang € 20,00.
Tip: een jarige, Moederdag of gewoon zomaar ? Geef een kaartje voor JUST ONCE cadeau.
Kaarten: online www.theatercastellum.nl, aan de kassa of telefonisch 0172- 429292
Meer informatie: Monique Haveman Telefoon: 0634949920 moniquehaveman@hotmail.com

————————————————————————————————————————

Mede mogelijk gemaakt door: