Media loopt uit voor persdag Just Once Again!

image

2 april is het gezellig druk in het cafe van Theater Castellum.  Een groep groep verslaggevers, cameraploegen( w.o. SBS 6 shownieuws en RTL Boulevard)  en fotografen wacht op de komst van de 8 artiesten die de aftrap voor het benefietconcert komen geven.
Kim- Lian van der Meij, Linda Wagenmakers, Mariska van Kolck, Nurlaila Karim, Joey Ferre, Anouk Maas en natuurlijk initieatiefnemers Jasper Taconis en Nicky van der Kuyp zij nspeciaal naar Alphen afgereisd om een voorproefje te geven. Na een korte heldere uitleg van Nicky is het tijd voor een fotomoment met de enorme Just Once Again taart. Daarna zingen de artiesten samen Heal the World van Mickel Jackson. Na een groeps fotoshoot op het terras zijn de verslaggevers en fotografen aan de beurt om de artiesten te interviewen en een mooi plaatje te schieten. Een ontspannen en spontaan persmoment  voor een concert dat al deze media aandacht dubbel en dwars verdiend!!
Over het programma geeft Nicky een klein tipje van de sluier prijs: het worden blokjes…. voor ieder wat wils en zeker niet alleen musical.
De artiesten beloven een muzikaal spektakel vol verrassingen.
Nu gaat de kaartverkoop los dus boek snel op www.theatercastellum.nl
Best seats: 35,00  

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *