JUST ONCE AGAIN 26 mei 2014 groot succes!!

Wat een geweldige show! Meer dan 500 mensen hebben genoten van klasse entertainment.

Geheel belangeloos stonden behalve de bekende artiesten, ook de crew en technici weer garant voor een avond Top entertainment.

Voor de tweede keer in theater Castellum een benefietconcert voor de Stichting Amal. Het in blokken opgedeelde programma bracht voor ieder wat wils. Van musical, Gone to Soon met nummer van artiesten die op te jonge leeftijd overleden, Nederlandse nummers en een songfestivalblok volgden de nummers elkaar soepel op. Afgewisseld met twee spectaculaire dansacts.

Met Circle of Life als startnummer en Tina Turner als spetterend sluitstuk stond het programma als een huis en vloog de avond voorbij. Alle artiesten hebben hun sporen inmiddels ruim verdiend; zij zongen de sterren van de hemel en kregen het publiek of muisstil of helemaal enthousiast. En dat was het voor het publiek: een fantastische avond die gesmeerd liep en waar je vrolijk vandaan ging. En dat kan ook bijna niet anders met zoveel talent op het toneel.

Presentatoren en initiatiefnemers Jasper Taconis en Nicky van der Kuyp waren heel enthousiast en blij met het succes op de avond zelf maar zeker ook met de geweldige opbrengst!! Daar doen we het voor.

En … zet hem vast in de agenda: 23 mei 2016………


allemaal1

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *