Amal heeft twee ambassadeurs om trots op te zijn!!!

Nicky van der Kuyp en Jasper Taconis, beide drukke artiesten staken naast hun werk gigantisch veel tijd in Just Once (2012) en nu Just Once Again ( 2014) en ze hebben zeker plannen voor 2016! Niet voor niets zijn zij na afloop van  het benefietconcert Just Once Again gehuldigd tot Ambassadeurs van de Stichting Amal.

Amal kan zich geen betere ambassadeurs indenken. Nicky en Jasper bedankt!!

Niet gehuldigd maar achter de schermen zeer actief is Ruud Mooijen. Ruud de man achter de aankleding, de decors, de techniek: eigenlijk te veel om op te noemen. Ruud bedankt! En natuurlijk theater Castellum bedankt voor het geloof in ons. Het is fijn om in dit zo’n mooi theater te mogen doen.

cheque

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *