Amal helpen?

Steentje bijdragen?
Iedereen wil graag een steentje bijdragen aan anderen die hulp nodig hebben. Goed onderwijs voor kinderen is een van de rechten van het kind. Dat is nog niet voor ieder kind weggelegd. Met uw steun idee kunt u daar aan bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een statiegeldflessen actie. Dit kan op verschillend manieren via de school, kerk , vereniging of rechtstreeks bij de supermarkt. Kies de manier die het meest bij u past.
Uiteraard zijn er nog meer manieren bijvoorbeeld een sponsor loop, fietsen voor Amal, rommelmarkt houden.
Wilt u ons graag steunen neem dan contact op met moniquehaveman@hotmail.com

Donaties
U kunt helpen door financieel bij te dragen aan onze stichting Amal door periodiek een bedrag over te maken. Download hier het donatieformulier.
Giften aan de stichting Amal zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Hierbij geldt de regel dat het totale bedrag van uw giften minimaal 1 procent (met een maximum van 60 euro) en maximaal 10 procent van uw “onzuivere inkomen” bedraagt. De minimum grens (1 procent) dient als drempel en mag niet worden afgetrokken. Het dagafschrift van bank of giro moet u bewaren. Dat is voldoende bewijs voor de fiscus.

Voor de goede orde: Voor uw aftrek maakt het geen verschil of u naast stichting Amal ook andere goede doelen steunt. Voor de fiscus telt u alle giften in een bepaald jaar bij elkaar op.

Wanneer u geld schenkt voor een periode van tenminste vijf jaren, dan zijn deze schenkingen volledig aftrekbaar. Onze bank gegevens:
IBAN: NL31 INGB 0003 321615 t.n.v. Stichting Amal Nederland

Sponsor worden
Wilt u als bedrijf stichting Amal steunen? Als sponsor laat u zien dat u mee wilt helpen aan een duurzame ontwikkeling. Amal investeert in vakopleidingen aan kinderen.
Uw bedrijf krijgt een vermelding op de website. Stuur uw logo op naar emailadres Amal.

Bedrijven die ons in 2010 gesteund hebben zijn:

Oxam Novib

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *